Zsurló visszérből


visszér kenőcs gélek vélemények

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első! Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk.

krém a vénák visszér

Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók mezei zsurló visszérből Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, kifejezetten az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így a csomagolás, a termék fotók, az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

Minden esetben zsurló visszérből el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Mezei zsurló visszérrel

Ha bármilyen kérdésed van, vagy a Bijó sajátmárkás termékekkel Organika termékcsalád kapcsolatban tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a Bijó Vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Bijó saját márkás termékről van szó. Annak ellenére, hogy a termékinformációk és termékfotók rendszeresen frissítésre kerülnek és mindent megteszünk a mezei zsurló visszérből pontosabb adatok naprakészen tartásáért, a Bijó nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért különösen az allergén és egyéb mentességet jelző jelölések és információk vagy termékfotók utánamely azonban a Te jogaidat semmilyen módon nem érinti.

hogy visszérrel szül-e

Jelen információ kizárólag mezei zsurló visszérből felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Bijó Élelmiszer Kft. Legutóbb megtekintett termékek.