Himalája visszérből. Bejelentkezés


Himalája só: a rózsaszín csodaszer

Tájékoztatás Leírás A sószappan lehetővé teszi, hogy bőrünk magától regenerálódjon, krémek és egyéb kozmetikumok nélkül.

Jótékony hatásai: optimalizálja bőrünk PH értékét, gyulladáscsökkentő, serkenti az anyagcserét, a vérkeringést, frissebbé varázsolja bőrünket. Általános felhasználás: Nedvesítsük be a sószappant és tisztálkodás után kenjük be vele testünket.

Hagyjuk megszáradni! A kezdeti csípő érzés percen belül elmúlik. A bőrön kikristályosodott sót vagy rajta hagyjuk, vagy szárazon kézzel illetve ruhával lepergetjük. Amennyiben a bőr feszül ne kenjünk rá azonnal olajat, hanem várjunk kb.

himalája visszérből filmburkolatok a visszér ellen

Ne kenjünk himalája visszérből krémeket, csak olajat, azt is csak, ha muszáj! A sószappan tehát nem mosakodásra szolgál, hanem mintha egy krém lenne, úgy használjuk. További felhasználási területek: Borotválkozás után, arcszesz helyett.

Himalája visszérből

Megnyugtatja a bőrt, elmulasztja a kipirosodást. Állandó használatával elmúlhatnak a szőrtüszőgyulladások.

himalája visszérből visszér láb duzzadt mit kell tenni

Herpesz, rovarcsípés okozta sebek kezelésére kiválóan alkalmas. A só baktériumölő hatása miatt egyéb deók alkalmazását is mellőzhetjük. A só használata előidézhet kezdeti rosszabbodást pattanás, gyulladások stb.

Visszér - aranyér

Ne ijedjünk meg, hagyjuk a bőrünket regenerálódni. Bőrbetegségek ekcéma, allergia, gomba stb.

himalája visszérből tömörítsük nyers burgonyából a visszér ellen

Kézről vigyük fel a sót a nedves bőrre. Egy sószappan kb. Kezdetben minden mosakodás után használjuk, majd ahogy a bőr egészségesebbé válik már csak igény szerint. Értékelem a terméket.